Tango Noir Helsinki Tango Week ohjelmistossa 7.12.2014 Kombossa Email not displaying correctly?
View it in your browser.

Joulukuun Uutiskirje

As2wrists Dance Companyn vuoden viimeinen Tango Noir esitys Helsingissa 7.12

As2wrists Dance Companyn kiitettyä Tango Noir teosta on vielä mahdollisuus nähdä Helsinki Tango Week ohjelmistossa 7.12 Kombo Winebar & Kitchen klo 17. Teoksen ensi-ilta oli vuonna 2012 ja ryhmän koreografit ovat esittäneet teosta ahkerasti ympäri Suomea, Argentiinaa sekä Kolumbiassa.
Tango Noir, vahvojen jänniteiden teos, leikittelee tangon konventioilla ja arkkityypeillä. Teoksen miljöö on privaatti milonga, jonne mies on kutsunut naisen. Ilta ei mene odotusten mukaisesti ja tarinan ihmissuhteenn kohtalona on tuho, ainakin fiktiivisesti.
Lisätietoa Tango Noir teoksesta
Lisätietoa Helsinki Tango Week ohjelmistosta
Improtangoa Kirjasto 10:ssä
Tango Noir teoksen esitykset jatkuvat myös vuonna 2015. Esityksiä tulossa kotimaassa ja ulkomailla.As2wrists Dance Companyn menestyksekäs esitys-ja opetusvierailu Calissa takanapäin

Kaksiviikkoinen residenssi toteutettiin yhteistyössä Javeriana yliopiston, Alliance de Francesin ja As2wrists Dance Companyn kesken. Javeriana yliopisto on yli 8000 opiskelijan kampus ja sijaitsee Calissa. Ryhmän koreografit Minna Tuovinen ja Martin Heslop pitivät Improcamera työpajan yliopiston mediataiteen,- viestinnän,-taiteen-ja tanssinopiskelijoille yhdessä palkitun ohjaajan Silvina Szperlingin kanssa. Työpaja oli menestys ja se päättyi Urban Body on camera videoinstallaatiooon ja live-esityksiin. Koreografit esittivät myös Tango Noir teosta, joka on saanut kaikkialle hienon vastaanoton niin myös Calissa.Ryhmän uudet www-sivut ovat katseltavissa 5.12 lähtien

Martin Heslop on luonut ryhmälle uudet www-sivut, jotka ovat nähtävissä tässä. Tanssiteollisuus on Minna Tuovisen ja Martin Heslopin As2wrists Dance Companyn ympärille luoma kokonaiskonsepti. Se muodostuu kotimaisesta ja kansainvälisestä esitys-ja kiertuetoiminnasta, Improtango-,Improcamera-,Luova kehollinen kommunikaatio- ja parityöskentelyopetuksesta, tanssifilmituotannosta, MovesOn kansainvälisistä kulttuurin kehitysyhteistyöprojekteista ja työyhteisöille ja nuorisolle kohdistetusta toiminnasta.
            unsubscribe from this list   

copyright Martin Heslop 2014