If you don't see this email go to www.as2wrists.fi/syksy2013
As2wrists Logo
17. syyskuu 2013
Picture: Tango Noir
 
As2wrists on Tour
 • As2wrists Dance Company
  kiertää syksyllä Suomessa ja Argentiinassa


  As2wrists Dance Company kiertää syys- lokakuussa Argentiinassa esiintyen Festival VideoDanzaBa- ja Festival Interncional de Teatro Del Mercosur- festivaaleilla sekä Marcos Juarez kaupungin 100-vuotisjuhlissa. Kiertueella esitetään Tango Noir - teoksen lisäksi Tuovisen ja Heslopin tanssidokumentti A Step in the Tangocean. 

  Tango Noir on kiehtova, nykytanssia ja tangoa yhdistävä esitys. Vahvojen jännitteiden teos leikittelee tangon konventioilla ja arkkityypeillä.
  As2wrists Dance Company järjestää Argentiinan kiertueella myös Improcamera - työpajoja. Heslopin ja Tuovisen kehittämä konsepti yhdistää tanssia, improvisaatiota ja kameratyöskentelyä.

  A Step in the Tangocean - dokumentti on valmistettu Argentiinassa 2012 yhdessä tanssielokuvapioneerin Silvina Szperlingin kanssa. Dokumentti nähtiin Suomessa Loikka- tanssielokuvafestivaalilla keväällä 2013.

  Lisätiedot
  Tuija Lindholm, tuottaja
  As2wrists Dance Company
  tuija(at)as2wrists.fi

Linkit
www.as2wrists.fi
Lataa pdf-muodossa
Lataa kuvia


 
Syksyn muut esitykset

Syksyllä ryhmä vierailee myös Tanssin aika- festivaalilla Jyväskylässä 25.9. sekä Kajaanissa 5.12. Ryhmä järjestää esitysten yhteydessä myös tanssityöpajoja.
Tango Noir - esitykset Helsingissä ovat marraskuussa Malmi- ja Kanneltalossa yhteisillassa Tanssiteatteri Tsuumin Vintti-teoksen kanssa.
25.9. Jyväskylä, Tanssin Aika festivaali
29.9. Argentiina, Buenos Aires, Festival VideoDanzaBa
3.10. Argentiina, Cordoba, Festival Internacional de Teatro del Mercosur + 3 pv Improcamera työpaja tanssivideopioneerin Silvina Szperlingin kanssa
5.10. Argentiina, Marcos Juarez, kaupungin 100-vuotisjuhlat
13.–16.11. Helsinki, Kanneltalo
21.–22.11. Helsinki, Malmitalo
5.12 Kajaani, vierailuesitys + tanssityöpaja

Tuovinen & Heslop

Tanssitaiteilijat Minna Tuovinen ja Martin Heslop perustivat As2wrists Dance Companyn vuonna 1999. Ryhmä on ainoa nykytanssia ja tangoa omaperäisesti yhdistävä tanssiryhmä Suomessa. Se on tuottanut 11 kantaesitystä, joista useat ovat olleet tilausteoksia kotimaisille ja ulkomaisille festivaaleille. As2wrists Dance Company on esiintynyt useissa eri Euroopan maissa. Vuodesta 2006 lähtien ryhmän kansainvälinen toiminta on kohdistunut pääasiallisesti Etelä-Amerikkaan. Ryhmä sai Moves On – projektiin Brasiliassa osarahoituksen Suomen ulkoasiainministeriöstä 2009–2010. Ryhmä on ollut Tanssitaidetoimikunnan harkinnanvaraisen toiminta-avustuksen piirissä vuodesta 2011 lähtien. Minna Tuoviselle on myönnetty tanssitaiteen 5-vuotinen apuraha vuosiksi 2011–2015.


www.as2wrists.fi